torstai 29. lokakuuta 2015

Steelers B/C-tytöt Pohjois-Suomen kiertueelle...

Steelersin C-tytöillä jatkuvat SM-sarjan pelit lauantaina Oulussa ja B-tyttöjen sarjaa pelataan sunnuntaina Jyväskylässä. Bussi starttaa Hämeenlinnasta lauantaiaamuna kello seitsemän aamulla, josta ajellaan Ouluun, missä pelataan Åif:ia ja Team Astraiaa vastaa ja jatketaan pelien jälkeen Jyväskylään, siellä ollaan yöllä yhden-kahden aikaan, otetaan vähän unta ja kello yksitoista aamupäivällä alkaa pelit Classicia vastaan ja yhdeltä O2:sta vastaan ja siitä jatketaan kotimatkalle. Matkaa tulee siis noin 1100 km ja osalle neljä peliä kahden päivän aikana. Erittäin kova viikonloppu siis edessä, paljon bussissa istumista, myöhäinen nukkumaan meno lauantaina ja kovat pelit molempina päivinä, nyt tämä tyttöjoukkue todellakin testataan.

C-tyttöjen sarjassa Steelers on kohdannut neljä joukkuetta (Rss Panthers, Vaasa, Loisto, Leba) voittoja on kasassa yksi, tasapelejä kaksi ja tappioita yksi. Vaikka peli ei ole vielä ollut lähellekään sellaista mihin tämä joukkue parhaimmillaan pystyy, niin ilahduttavaa on se, että joukkue on pystynyt taistelemaan jokaisessa pelissä tähän asti voitosta. Ensimmäisessä turnauksessa oli havaittavissa selvää jännitystä ja toisessa turnauksessa pelattiin etukäteen sarjan kärkeen povattuja joukkueita vastaan erittäin hyvät ottelut ja vaikka tuloksena oli vain yksi piste, niin pelit antoivat taas uutta luottoa omaan tekemiseen ja siihen, että hyvänä päivänä tämä joukkue pystyy voittamaan sarjassa ihan minkä suosikkijoukkueen tahansa.

Pientä "matkajännitystä" oli keskiviikkoisissa harjoituksissa havaittavissa ja focus ei valitettavasti koko ajan ollut laadukkaassa tekemisessä, mutta uskon, että torstaina taas muistetaan miksi harjoituksissa käydään.Viikonloppuna vastaan tulevat Steelersin kanssa SM-karsinnoissa samassa lohkossa ollut Åif, jonka kanssa pelattiin karsinnoissa tiukka taistelu, tämä päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen tasapeliin. Luvassa on todella kova ja vauhdikas ottelu tälläkin kertaa, sillä Åifilla on muutamia todella nopeajalkaisia hyökkääjiä, joiden kanssa Steelers pelaajien täytyy olla koko ajan hereillä. Toisessa ottelussa Steelers kohtaa kotijoukkue Team Astraian, jonka ei tällä kertaa tarvitse antaa tasoitusta muille joukkueille matkustamisella. On ihan varmaa, että he haluavat ottaa kotiturnauksessa pisteitä ja antavat kaikkensa molemmissa otteluissa, varsinkin Steelersin kohtaamista Astraia-leirissä odotetaan, joten kova taistelu on tästäkin ottelusta luvassa.

Steelers pääsee turnaukseen lähes parhaalla kokoonpanollaan, sairaslistalla on enää Oona Tennilä, jonka tervehtymistä joukkueessa odotetaan todella paljon. Pieniä vaivoja tytöillä on edelleen, mutta halu pelata on niin kova, että pois peleiltä ei malteta olla. Nelli Honkala on palannut matkalta ja tekee paluun joukkueen maalinsuulle ja Nelliä hyvin viime turnauksessa tuurannut Petra Aallonen ottaa oman paikkansa joukkueen pakistossa. Mielenkiinnolla odotetaan, joko kaksikko Sonja Mäenpää-Henna Hakala alkavat löytää toisensa myös näissä peleissä, harjoituksissa tytöt löytävät toisensa ajoittain todella hienoilla syötöillä ja verkko heiluu ja hyvää taustatukea heille antaa Aada Vaahtera. Mutta ennen kaikkea viime turnauksessa joukkue puhalsi hienosti yhteen hiileen ja toivottavasti samanlainen meno jatkuu tässäkin turnauksessa.

Steelers B/C-tytöt aloittivat B-tyttöjen sarjan kahdella tappiolla Panthersia ja Kooveeta vastaan, mutta varsinkin Panthersia vastaan pelattu peli antoi tytöille lisää uskoa, että pystytään voittamaan tässäkin sarjassa otteluita. Sunnuntaina vastaan tulee erittäin kova Classic, jossa on todella monta kokenutta pelaajaa, jotka ovat pelanneet myös A-junioreiden SM-sarjan otteluita eli vastus on heti kovin mahdollinen raskaan yömatkustamisen jälkeen. Classicilla on A-junioreiden SM-sarjan pelit lauantaina ja sunnuntaina, niin ehkä kaikkein kovimmat pelaajat eivät tällä kertaa ole mukana ja Steelers pääsee yrittämään yllätysvoittoa tässä ottelussa. Toinen vastus on kotijoukkue O2, joka on uusi vastus Steelersille, Tampereen turnauksessa näytti siltä, että joukkueessa on paljon vauhtia, yritystä ja kovuutta, mutta ihan kaikilla pelaajilla pallo ei aina pysynyt mukana, mutta joukkueessa oli erittäin vahva henki ja kova kannustus omille pelaajille. Tiukka ottelu tulee tästäkin, Steelers pystyy kyllä tämän ottelun voittamaan, mutta valmiina pelissä pitää olla koko ajan. Osa Steelers pelaajista on ollut mukana myös naisten 4-div. joukkueen mukana ja pelanneet siellä hienosti, toivottavasti niistä peleistä saatu itseluottamus alkaa näkyä myös näissä peleissä. B-ikäiset pelaajat pelaavat vielä lauantaina naisten 4-div. pelit ja tulevat omalla kyydillä sunnuntai aamuna Jyväskylään. Erittäin ahkerasti harjoittelevilta Marika Haakanalta ja Rosa Huuskoselta on lupa odottaa B-tyttöjen peleissä erittäin hienoja suorituksia.

Steelers tyttökaravaani lähtee lauantaina aamuna matkaan ja luultavasti bussissa laulu raikaa jo menomatkalla..!! ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti