maanantai 19. lokakuuta 2015

B-tyttöjen sarja-avauksessa kaksi tappiota.

B/C-tytöt aloittivat B-tyttöjen Sisä-Suomen aluesarjan kahdella tappiolla. Ensimmäisessä pelissä oli vastassa Rss Panthers Riihimäeltä, ottelu oli tasaista peliä, jonka Panthers voitti tehokkaamman viimeistelyn johdosta 4-2. Steelersillä oli vielä viimeisessä erässä paikat tasoittaa ottelu, mutta tolppaa ja ylärimaa lähemmäs ei tällä kertaa päästy. Ihan lupaava alku kuitenkin nuorelle joukkueelle, nähtiin että pystytään voittamaan otteluita tässäkin sarjassa. Steelers maalit tekivät Petra Aallonen ja Marika Haakana, syöttöpisteet Erika Laineelle ja Senja Mönttiselle

Toisessa ottelussa vastaan tuli Koovee, joka oli kohdattu Iittalassa harjoitusottelussa kesällä, silloin lukemat olivat neljän erän jälkeen 7-7, mutta tällä  kertaa Koovee oli saanut lisää vahvistuksia joukkueeseensa ja ottelu oli alusta loppuun selvää Koovee hallintaa. Ja ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä missään vaiheessa ottelua ja Koovee voitti ottelun 6-1, Steelersin ainoan maalin laukoi ylivoimalla Rosa Huuskonen.

Vaikka sarja alkoikin kahdella tappiolla turnauksesta jäi hyvä maku. Ajoittain saatiin hyviä syöttöketjuja aikaan, kun vauhti näissä peleissä on vähän rauhallisempi, kuin C-tyttöjen SM-sarjan peleissä. B-tyttöjen sarjakausi jatkuu 1.11. Jyväskylässä.