maanantai 11. toukokuuta 2015

Kevään ja kesän harjoitukset.

2003-2004-syntyneet

eli ensi kauden D-tytöt lomailee 18.5. - 31.5.

Harjoitukset jatkuu 1.6. alkaen, jolloin aloitamme valmistautumisen ensi kauden sarjaan, keskitymme fyysisen kunnon kohottamiseen, ensi kauden ison kentän pelejä ajatellen on kaikkien tärkeää osallistua kesäharjoitteluun, lisäksi pelailemme pihasäbää ja futista jne. Harjoittelemme noin 2-3 kertaa viikossa, osa harjoituksista on yhdessä C/B-tyttöjen kanssa. Heinäkuu on lomaa ja omatoimista harjoittelua, elokuussa alussa alkaa saliharjoittelu ja ehkä harjoittelemme vielä ulkonakin.

1999-2002-syntyneet

eli ensi kauden C/B-tytöt lomailee 23.5. - 31.5.

Harjoitukset jatkuu 1.6. alkaen, pääpaino harjoittelussa on fyysisen kunnon kohottaminen ja urheilijan kesäharjoittelun opettelu, unohtamatta pelailua ja mailatekniikkaa...harjoittelemme myös salissa kerran viikossa. Harjoittelemme noin 3 kertaa viikossa, kaikki yhdessä. Heinäkuun on omatoimisen harjoittelun jakso ja elokuun alussa menemme heti saliin ja SM-karsinnat pelataan jo elokuun lopulla. Syyskuun alussa on akatemian toinen leirijakso Eerikkilässä, johon pelaajat valitaan kesän harjoittelujen mukaan.

Tarkemmat harjoitusajat ja paikat tulevat myöhemmin...

Vierumäen turnauksen jälkeen käännetään katseet kohti ensi kautta 2015-2016 ja joukkueiden nimet vaihtuvat virallisesti. Joukkuejakoja katsotaan vielä syksymmällä tarkemmin, kun nähdään paljonko meillä on pelaajia ja valmentajia kasassa eri ikäluokkiin ja mihin sarjoihin osallistutaan.

C/B-tytöiltä tarvitaan varmistus pelaamisen jatkamisesta mahdollisimman pian (ilmoitus Susannalle), niin nähdään saadaanko joukkueet kasaan sekä B- ja C-tyttöjen sarjaan. Koska SM-karsintoihin pitää ilmoittautua jo 22.5. lisää B/C-ikäisiä tarvitaan, että molempiin sarjoihin osallistuminen olisi mahdollista eli yhteensä noin 10 tyttöä tarvitaan lisää.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti