tiistai 19. toukokuuta 2015

D-tytöt pronssille Vierumäki Floorball Cupissa, E-tytöt neljänsiä..!!

Steelersin D-tytöt ottivat hienosti pronssia Vierumäellä pelatussa tyttöjen salibandyturnauksessa, jossa mukana oli yhdeksän joukkuetta. Turnauksessa tytöt pelasivat seitsemän peliä, joista voittivat viisi ja hävisivät kaksi ottelua. Häviöt tulivat turnauksen kahta parasta joukkuetta Wirmoa ja Losbia vastaan. Turnauksen voitti Losb näytös tyyliin, voittaen kaikki ottelunsa. Steelers laittoi kuitenkin Losbin kaikista tiukimmalle sunnuntai aamun ottelussa, ottelu oli vielä puoli minuuttia ennen loppua tasan, mutta noin 20 sekuntia ennen ottelun päättymistä, Steelers pelasi pehmeästi omassa päässä ja Losb riisti pallon ja pari syötön jälkeen Losbin pelaaja laukoi pallon hienosti yläkulmaan ja näin Losb voitti ottelun 3-2. Steelers ja Wirmo päätyivät loppupisteissä tasapisteisiin, mutta keskenäinen ottelu ratkaisi hopeamitalit Wirmolle. Steelers pelasi kuitenkin erinomaista peliä turnauksessa ja varsinkin joukkueen syöttöpeli kehittyi turnauksen aikana suuren harppauksen eteenpäin. Ilahduttavaa oli myös uusien tyttöjen eli Sonja Mäenpään ja Inka Merisalon hyvä pelaaminen ja näytti siltä, että nämä tytöt olisivat koko kauden pelanneet tämän joukkueen mukana. D-tyttöjen kausi jatkuu vielä keskiviikkona alkavalla leirillä Eerikkilässä ja sen jälkeen viikko lepuutetaan jäseniä ja 1.6. aloitetaan harjoittelu kohti ensi kautta.

Steelers D-tytöt Pronssille...!!!

Steelersin E-tytöt olivat myös mukana Vierumäellä, E-tytöissä oli kahdeksan hyvä tasoista joukkuetta mukana. Steelers sijoittui tässä turnauksessa neljänneksi vaihtelevien esitysten jälkeen, ajoittain joukkueen peli oli hienoa katseltavaa, joukkueen pelatessa omilla vahvuuksillaan eli hienoa syöttöpeliä, mutta muutamassa pelissä näkyi turnausjännitys ja se, että kauden aikana joukkueelle on tullut liian vähän kovia pelejä Sisä-Suomen heikon sarjan johdosta. Turnauksen voitti Wirmo, joka voitti tiukassa finaalissa Light Ironin 3 - 2. Hyvää oppia kuitenkin saatiin, tässä viimeisessä 4 vs 4 turnauksessa ja nyt päästään keskittymään oikeisiin peleihin eli 5 vs 5 peleihin. E-tytöt lomailevat pari viikkoa ja aloittavat ensi kauteen valmistautumisen 1.6. alkavilla kesäharjoituksilla.