sunnuntai 1. helmikuuta 2015

E-tytöt edelleen tappioitta omassa sarjassaan...

Steelersin tytöillä oli tuplaviikonloppu Jukolan koululla, D-tytöt pelasivat lauantaina ja E-tytöt jatkoivat pelejään sunnuntaina. Kotiturnaukseen oli saatu mukaan lähes kaikki pelaajat, vain puolustuspäästä puuttui muutama tärkeä pelaaja, kun Laura Vekka on telonut kätensä laskettelurinteessä ja Susa Lehtisellä on edelleen nilkka kipeänä ja lisäksi maalivahti Ella Piikkilä ei päässyt peleihin. Silti saatiin neljä kentällistä pelaajia mukaan, joista yksi kentällinen huilasi aina vuorollaan. Ensimmäisessä pelissä Steelersiä vastaan tuli Sb Heinola, joka tiedettiin tiukaksi vastustajaksi ensimmäisen pelin perusteella. Ottelu oli Steelersin hallintaa, mutta Sb Heinolan hyvä maalivahti ja Steelers pelaajien laukausten heikko laatu pitivät ottelun numerot tiukkina. Hyviäkin maalipaikkoja menetettiin, kun tyttöjen laukaukset menivät maalin ohitse takalaitaan. Ainoastaan Ella Matinkari onnistui kahdesti yllättämään Heinolan maalivahdin ja molemmilla kerroilla Asta Saarisen syötöstä. Heinolan ainoa maali syntyi kulmalyönnistä, kun kaikki Steelers pelaajat nukahtivat, myös maalivahti, omassa päässä ja Heinolan pelaaja laukoi kulmasta pienellä tuurillakin suoraan maaliin. Ei läheskään parasta Steelers tyttöjen peliä, mutta voitto kuitenkin kotiin, numeroin 2-1.

Tehopisteet:

Ella Matinkari 2 + 0, Asta Saarinen 0 + 2

Toinen peli Steelersillä piti olla Sb Heinolan mustaa joukkuetta eli Heinolan nuorempia pelaajia vastaan, mutta Heinolan valmentajat juoksuttivatkin kentällä saman joukkueen, kuin edellisessä pelissä ja käyttivät näin säännöissä olevaa pykälää hyväkseen. Saatiinhan taas tiukka peli aikaiseksi, mutta onko Sb Heinolan pelaajille mielekästä pelata samoja joukkueita vastaan...? Steelers vaihtoi kuitenkin tähänkin peliin kentällisen normaalisti ja ei se kuitenkaan kentällä näkynyt ainakaan heikennyksenä -04-ikäiset tytöt taistelivat hienosti ja varsinkin Veera Ailio pyöritteli Heinolan pelaajia ajoittain todella hienosti ja antoi upeita syöttöjä, joista Alisa Haatainen teki yhden maalin. Ella Matinkari oli tässäkin pelissä Ria Riikosen kanssa Steelersin vaarallisin kaksikko, Ella teki kaksi maalia ja molempiin syötön antoi Ria, joka kerta, kun tämä kentällinen, Ella, Ria, Asta, Sara, oli kentällä peli pyöri Heinolan päädyssä ja paremmalla viimeistelyllä tytöt olisivat voineet tehdä useita maaleja enemmän. Ei auttanut Heinolalaisia joukkueiden vaihtaminen, Steelers voitti tämänkin kohtaamisen 3-1 numeroin. Heinolalaisten harvat maalipaikat Sofia Teppo torjui näyttävästi.

Tehopisteet:

Ella Matinkari 2 + 0, Riia Riikonen 0 + 2, Alisa Haatainen 1 + 0, Veera Ailio 0 + 1

Viimeiseen peliin Steelersiä vastaan tuli Sb Heinolan nuoremmat tytöt kahdessa pelissä voittanut Pirpi. Pienellä pelaajistolla sisukkaasti taistelleesta joukkueesta ei ollut Steelersin tytöille tälläkään kertaa kunnon vastusta. Steelers latoi nopeasti taululle 4-0 ja Pirpi sai ottaa yhden lisäpelaajan, ei ollut siitäkään apua, kun Steelers tytöt syöttelivät hienosti palloa ja juoksivat Pirpin pelaajilta viimeisetkin voiman rippeet pois. Ottelun lopputulos 12-0 ja erinomainen peli Steelers tytöiltä pitkän päivän päätteeksi. Tässäkin pelissä Ella Matinkari ja Ria Riikonen olivat taas erinomaisia ja Veera Ailio pyöritteli ajoittain Pirpin pelaajia miten tahtoi, mutta ennen kaikkea koko joukkue pelasi hienoa peliä, eikä lähtenyt vastustajan kävelyyn mukaan. Ilahduttavaa oli, että ensimmäiset viralliset sarjapelinsä pelannut Kerttu Keski-Rauska teki ensimmäisen maalinsa ja syötti toisen ja pelasi muutenkin hienot pelit. Sofia Teppo urakoi maalissa kolme peliä todella hienosti, huipennuksena nollapeli. E-tytöt jatkavat sarjansa kärjessä ja eivät ole vielä hävinneet yhtään sarjapeliä.

Tehopisteet:

Ria Riikonen 2 + 4, Ella Matinkari 4 + 0, Alina Vesala 2 + 0, Kerttu Keski-Rauska 1 + 1, Asta Saarinen 1 + 1, Sara Lehtinen 0 + 2, Alisa Haataja 1 + 0, Veera Ailio 1 + 0, Pihla Tarri 0 + 1






Lisää kuvia peleistä

 https://www.dropbox.com/sh/b0fj58q7mh3xgsa/AACwsPSMVRRFFyvNgVoI2KaXa?dl=0


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti