keskiviikko 18. helmikuuta 2015

D-tytöille kaksi voittoa

Steelers tytöt jatkoivat pelejään 15.2. Pirkkala vapaa-aikakeskuksen parketilla, Ensimmäisessä ottelussa Steelers kohtasi Kooveen, Ottelu ensimmäinen erä oli selvää Steelers hallintaa, kun Koovee sai ottelun alussa kaksi jäähyä, mutta hyvistäkään paikoista Steelers tytöt eivät onnistuneet maalia tekemään, vaikka saivat pelata 40 sekuntia viidellä kolmea vastaan. Mutta vaikka Steelers voitti laukaukset ensimmäisessä erässä 19-7 niin vain puoli minuuttia ennen erän loppua Kovee meni 1-0 johtoon. Steelers ei tästä hätkähtänyt vaan jatkoi pelin pyörittämistä ja ajassa 19.32 Aurora Aaltonen teki ensimmäisen maalin Elise Lambergin syötöstä ja vielä ennen erä taukoa Alisa Mäkelä vei yksilösuorituksella Steelersin 2-1 johtoon.Kolmatta erää ehdittiin pelata vain 9 sek. kun Marika Haakana teki Steelersille jo 3-1 johdon. Viimeinenkin erä oli Steelers myllytystä, mutta hyvistäkään paikoista palloa ei saatu enää maalikehikoita lähemmäs. Steelers voitti laukaukset ottelussa 57-22, joten laukausten laadussa on vielä paljon kehitettävää.

Steelers - Koovee  3 - 1 (0-1, 2-0,1-0)

Tehopisteet:

Aurora Aaltonen 1+0, Alisa Mäkelä 1+0, Marika Haakana 1+0, Elise Lamberg 0+1

Toinen peli oli Classicia vastaan, joka on ollut Steelersille tällä kaudella aika helppo vastus ja kun Steelers meni heti viiden minuutin pelin jälkeen 2-0 johtoon, luulivat tytöt ilmeisesti, että tämä peli on jo voitettu, mutta Classic aloitti kovan taistelun ja tasoitti ottelun 11.08 ja peli alkoi taas uudestaan. Hertta järvi teki vielä ennen erätaukoa Steelersille 3-2, mutta Classic tasoitti heti 3-3:een ennen erä taukoa. Toinen erä oli todella tiukkaa taistelua Steelers meni johtoon ja Classic tasoitti ja Classic meni johtoon, mutta nyt Steelers tasoitti Alisa Mäkelän pukukoppi maalilla vain 3 sek. ennen toiden erän loppua. Toisella erätauolla pidettiin vähän tiukempaa puhuttelua tytöille ja kolmas erä olikin sitten Steelers näytöstä, tyttöjen tehdessä kolme maalia, voittaen näin ottelun 8-5. Nelli Honkala taisteli Steelers maalilla polvi todella kipeänä urheasti. Classic pelaajista vaikeiten pidettävä Steelers pelaajille oli Suvi Koistinen, joka teki kovasta vartioinnista huolimatta kolme maalia.

Steelers - Classic  8 - 5 (3-3,2-2,3-0)

Aurora Aaltonen 2+1, Hanna Saloheimo 1+2, Elise Lamberg 1+2, Alisa Mäkelä 2+0, Roosa Aaltonen 1+0, Hertta Järvi 1+0, Oona Tennilä 0+1, Anna-Kaisa Linden 0+1