maanantai 23. maaliskuuta 2015

E-tytöt ylivoimaisia Sisä-Suomen sarjassa.

Steelersin E-tytöt olivat ylivoimaisia Sisä-Suomen aluesarjassa, tyttöjoukkue voitti kaikki 14 otteluaan ja voittivat ylivoimaisesti koko lohkon ja kausi huipentuu vielä neljän parhaan joukkueen kanssa loppuhuipentumassa huhtikuussa.

Steelersin tytöt pelasivat viimeisen turnauksen sarjassa ja voittivat molemmat ottelunsa. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Classicin punainen joukkue, joka puolusti tiukasti omaa maaliaan ja Steelers myllytti hyökkäyksiä ensimäisessä erässä, mutta ei päässyt kunnon maalipaikoille ja erä tauolle lähdettiin 0-0 numeroista, toisessa erässä tytöt saivat palkinnon hyvästä syöttöpelistään ja tekivätkin neljä maalia, voittaen ottelun 4-0.

Classic punainen - Steelers 0-4

Tehopisteet:

Alisa 2 + 0, Jenna M. 0 + 2, Ella M. 1 + 0, Veera 1 + 0

Toisessa ottelussa oli vastassa Classic sininen ja ottelu oli selvää Steelers tyttöjen hallintaa alusta loppuun asti ja Steelers voitti ottelun 9 - 1. Tähän toiseen otteluun Steelers vaihtoivat lähes koko joukkueen ja vain kolme tyttöä oli mukana molemmissa otteluissa, varsinkin nuoremmat -04 tytöt pelasivat hienosti näissä otteluissa.

Steelers - Classic sininen  9 - 1

Elisa  3 + 1, Kerttu 1 + 2, Emilia 0 + 3, Venla 2 + 0, Ella M. 1 + 1, Ria 1 + 0, Pihla 1 + 0, Alina 0 + 1, Jenna L. 0 + 1