sunnuntai 18. tammikuuta 2015

D-tytöt voittoputkessa...

Steelersin D-tytöt jatkoivat sarjaansa Pirkkalassa, pelit pelattiin tällä kertaa parkettilattialla, joka oli lähes kaikille Steelers tytöille uusi elementti. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli taas kerran Tampereen Koovee, joka oli kohdattu tällä kaudella jo neljä kertaa, voittojen ollessa 2-2, edellisessä ottelussa Jukolassa Steelers voitti selvästi 7-1, mutta nyt Koovee oli saanut selvästi uutta intoa aamun Pirkat voitostaan ja tuli otteluun itseluottamus korkealla. Koovee saikin otteluun hyvän alun, kun vapaalyönnin jälkitilanteesta Steelersille tuomittiin kyseenalainen jäähy väärästä etäisyydestä. Muuri oli kyllä liian lähellä, mutta Koovee pelaaja antoi vapaalyönnin liikkuvasta pallosta. Koovee tekikin heti ylivoimalla maalin. Loppuerä oli hienoista Steelers hallintaa ja tasoitus tulikin ajassa 12.32, kun Alisa Mäkelä maalin, mutta vain minuutti tästä Koovee meni uudelleen johtoon. Erätauolla korostettiin liikkumisen tärkeyttä ja uskoa omaan tekemiseen ja että laitetaan paikoista pallo maaliin. Kylmä suihku tuli kuitenkin heti toisen erän alkuun, kun vain 23 sek. ehdittiin pelata, kun Koovee meni jo 1-3 johtoon. Siitä Steelers-tytöt kuitenkin sisuuntuivat ja loppuerän pallo pyörikin pelkästään Kooveen kenttäpäädyssä ja Steelers teki kolme maalia kolmessa minuutissa ja peli olikin nopeasti Steelersille 4-3 laukausten mennessä toisessa erässä Steelersille 16-5. Viimeisessä erässä Steelers kuittasi toisen erän alun Koovee maalin tekemällä heti erän alkuun maalin, vain 37 sek. ehdittiin erää pelata. Loppuerä olikin sitten suht tasaista pelailua ja lopulta Steelers voitti ottelun ansaitusti 6-4, taas kerran hieno nousu tytöiltä tappioasemasta voittoon.

Toiseen otteluun tuli niin ikään Steelersille tuttu vastus tältä kaudelta eli Classic. Steelers sai otteluun lentävän vaihdon, kun kakkoskenttä pääsi kokeilemaan vapaalyöntiä oikealta reunalta noin kolme metriä keskiviivasta ja voi sanoa, että tytöt tekivät todellisen You Tube-maalin, kun kaikki tytöt asettuivat jonoon pallon taakse ja vuorotellen kaikki tytöt lähtivät liikkeelle eri suuntiin, niin, että Classic pelaajat eivät tienneet mihin mennä ja viimeisenä tullut Hanna Saloheimo lämäsi pallon maaliin. Ei mennyt hukkaan edellisen päivän kahden ja puolen tunnin vaparitreenit, harvoin on tullut nähtyä yhtä hienoa maalia ja tytöt olivat vielä itse tämän vaparin kehitelleet. Sama kentällinen teki heti perään toisen maalin, loppuerä oli tasaista vääntöä  ja Steelers-tytöt taisivat luulla, että peli on ratkennut, kun voittivat ekan erän 2-0. Classic kuitenkin taisteli todella hienosti toisen erän ja tasoittivat ottelun ajassa 27.59. Siinä vaiheessa valmennus joutui ottamaan aikalisän, jossa heräteltiin vähän joukkuetta ja muistutettiin, ettei kävelemällä peliä voiteta ja että jokaisella on oma vastustajan pelaaja, jota vartioida. Heti aikalisän jälkeen Alisa veikin Steelersin 3-2 johtoon Anna-Kaisa Lindenin syötöstä, kun erää oli jäljellä vain puolitoista minuttia. Kolmannen erän alku oli taas hyvä Steelersille ja vain 16 sek. pelin jälkeen Alisa teki toisen maalinsa tähän peliin ja syöttäjänä jälleen kerran Anna-Kaisa. Kolmas erä olikin sitten selvää Steelers hallintaa tyttöjen voittaessa erän 3-0. Alisa täydensi hattutemppunsa, kenenkäs muun kun Anna-Kaisan syötöstä ja Elise Lamberg teki loppulukemat 6-2:een. Hyvä turnaus taas kerran tytöiltä, kun otetaan huomioon, että tytöt eivät olleet pelanneet vaikealla parkettialustalla ennen. Pisteitä tekivät seuraavat pelaajat.

Alisa 5+0, Anna-Kaisa 0+5, Elise 2+1, Aurora 1+2, Roosa 1+1, Petra 1+1, Hanna 1+0, Aada 1+0, Marika 0+1