keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Steelers tyttöjoukkueet HFC-turnaukseen




Steelersin E- ja D-tytöt osallistuvat Helsingissä järjestettävään Suomen suurimpaan salibandyturnaukseen. Turnaus kestää kolme päivää 2.-4.1. Steelersin joukkueet lähtevät mittaamaan oman tasonsa tässä kivikovassa turnauksessa, jossa paikalla ovat useita kovatasoisia tyttösalibandyjoukkueita.

D-tyttöihin saatiin melkein kaikki tytöt paikalle ja tytöt osallistuvat kilpajoukkueiden sarjaan, Steelersin kanssa samassa alkulohkossa pelaavat Pirkkalan Pirkat ja SSV White. Pirkat pelaa samassa liiton sarjassa Steelersin kanssa ja ensimmäinen keskinäinen ottelu päättyi tällä kaudella jännittävien vaiheiden jälkeen Steelersin 7-6 voittoon, SSV on tuntematon vastustaja, mutta on liiton sarjassa oman lohkonsa kärkijoukkueita. Kovat ovat vastustajat heti alkulohkossa, mutta lähdemme pelaamaan rohkeaa, liikkuvaa ja fyysistäkin salibandya. D-tyttöjen sarjaan osallistuu myös Steelersin kanssa harjoituspelejä pelannut Kalvolan Keihään erittäin hyvä joukkue, jolla on mahdollisuudet ihan turnauksen voittoon asti.

E-tyttöihin ei saatu mukaan ihan parasta mahdollista joukkuetta, mutta tämän ikäryhmän kaikki pelaajat ovat esiintyneet hyvin alkukauden peleissä, pienenä epävarmuustekijänä on pelattujen pelien vähyys, johtuen salibandyliiton epätasaisesta alueiden kohtelusta, sarjapelien alettua Sisä-Suomessa vasta Joulukuun alussa. Steelersin kanssa samassa alkulohkossa pelaavat Light Iron ja Sb Vantaa. Light Ironin olemme kohdanneet omassa turnauksessa ja myös harjoitusottelussa Eerikkilässä, molemmat ottelut päättyivät Steelersin voittoon, Sb Vantaa on taas tuntematon vastus, mutta pääkaupunkiseudulla tehdään hyvää tyttösalibandytyötä ja kova joukkue tulee vastaan. E-tytöt lähtevät hakemaan mitaleita turnauksesta omalla liikkuvalla ja iloisella pelillään.

Tuloksia tyttöjen peleistä voit seurata täältä sivustolta tai
https://www.statbeat.com/competition_categories/11169/highlights
http://www.hfc.fi


Videoita turnauksesta löytyy...
https://www.youtube.com/channel/UCMMXt0oTVhmhbHaoDEfwtrA



D-tytöt

Steelers - Pirkat              0 - 0

Steelers - Ssv White       1 - 3

Steelers - Koovee           1 - 0

Steelers - Sb Pro             3 - 3

Steelers - Sb Vantaa       2 - 3 RL


E-tytöt

Steelers - Light Iron          5 - 1

Steelers - Sb Vantaa         9 - 2

Steelers - Pss musta         0 - 4

Steelers - Pss keltainen    0 - 4

Steelers - Light Iron          3 - 6


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti