keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Steelers D-tytöt sarjakärjessä, pelit jatkuvat Jukolan koululla 30.1.

Steelers D-tytöt pelaavat Sisä-Suomen aluesarjaa ja ovat sarjakärjessä tasapisteissä Classic Whiten kanssa, tässä yhdeksän joukkueen sarjassa, kun puolet sarjan peleistä on pelattu. Steelers on pelannut kahdeksan ottelua ja voittanut niistä kuusi, pelannut kerran tasan ja hävinnyt yhden.

Viime viikonloppuna tytöt olivat pisimmällä pelireissullaan Vaajakoskella ja peli sujui erinomaisesti hauskan bussimatkan jälkeenkin, kun Steelers voitti Hk Dynamon 7-1 ja Kooveen 12-0, Steelers tytöt olivat vastustajiaan selväsi edellä pelin joka osa-alueella, vaikka paikalliskamppailussa Dynamo hyvin taistelikin ja varsinkin Dynamon erinomainen, Steelers-maalivahtikoulustakin oppia hakenut, maalivahti Netta Zeitz piti numerot kohtuullisina. Toisessa ottelussa Koovee joutui melkoiseen pöritykseen, kun Steelers tytöt syöttelivät vastustajan ihan pyörryksiin ja ottelu keskeytettiin pari minuuttia ennen pelin loppua, kun ottelussa oli 12 maalin ero.

Steelers D-tytöt jatkavat otteluitaan lauantaina 30.1.Jukolan koululla vastassa ovat Classic Blue, joka kasaa yleensä Steelersiä vastaan kahdesta joukkueesta parhaat pelaajat ja viime kauden Sisä-Suomen E-tyttöjen  loppuhuipentumassa Steelers-tyttöjen kanssa finaalissa pelannut Sb Heinola, joten jännittävät pelit ovat lauantaina tytöillä edessä. Toivottavasti Jukolan koululle tulee mahdollisimman paljon yleisöä kannustamaan tyttöjä ja tutustumaan tyttösalibandyyn. Tehokkaimpia Steelers pelaajia alkukauden peleissä ovat olleet Ella Matinkari 9+7, Liina-Lotta Lötjönen 7+7 ja Lotta Purhonen 11+1, mutta ennen kaikkea tämä joukkue pelaa erittäin vahvaa syöttöpeliä koko joukkueena. Tervetuloa katsomaan iloista tyttösalibandya.

Steelers - Classic Blue klo 10.00 Jukolan koulu
Steelers - Sb Heinola klo 18.00 Jukolan koulu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti