maanantai 22. syyskuuta 2014

Eerikkilän leiri...

Steelers D-tytöt olivat 19.-21.9. leirillä Eerikkilässä, leirille osallistui 26 tyttöä. Leirillä tavoitteena oli oppia tuntemaan toisiamme paremmin ja luoda yhteishenkeä joukkueeseen ennen alkavaa pelikautta, harjoittelua unohtamatta. Lajiharjoituksia tehtiin yhteensä kahdeksan tuntia, joissa keskityttiin paljon perustekniikan opetteluun, lähinnä syöttöihin ja laukauksiin, mutta hieman kävimme myös puolustus- ja hyökkäyspelaamista lävitse, lisäksi opeteltiin asioita pelivideoita katsomalla. Saimme myös pelattua harjoituspelin, samaan aikaan leirillä ollutta -03 synt. poikajoukkuetta vastaan, pelissä nähtiin kuinka paljon olemme menneet pelillisissä asioissa eteenpäin, saimme otteluun lentävän lähdön poikien vähän ujostellessa ja johdimme ottelua ekan erän jälkeen 5-0..pojat kuitenkin sisuuntuivat ja voittivat ottelun neljän erän jälkeen 10-6, mutta todella hyvä peli meiltä varsinkin, kun vaihdoimme kahden erän jälkeen koko joukkueen ja pelasimme kahdella peliryhmällä.

Leirillä oli myös muutakin ohjelmaa, kun salibandya, mm. saunomista ja uintia ja kohokohtana joukkueen omat Olympialaiset, jossa neljä tiimiä mitteli taitojaan vähän erikoisemmissa lajeissa loistokuntoisella urheilukentällä auringon paistaessa...tiukkojen vaiheiden jälkeen Olympialaisten voittajiksi tuli joukkue nimeltään Apinat.

Leiri oli erittäin onnistunut ja tyttöjen käyttäytyminen ja harjoitteluasenne oli enemmän kun kiitettävää. Erityismaininta reippaudesta täytyy antaa Ria Riikoselle, joka loukkasi lauantaina kätensä pelissä poikia vastaan, vaikka lääkäri lastotti käden ja käsi oli murtunut, Ria halusi olla mukana leirillä loppuun asti. Paljon opimme uutta ja tästä on hyvä jatkaa kohti alkavia sarjapelejä.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti